Ifjúsági Hétvége Vacsárcsiban

A Vacsárcsi Ifjúsági és Kulturális Egyesület – VIKE legfőbb célja a település fiataljainak motiválása, hogy minél aktívabban részt vegyenek a közösség életének megszervezésében, illetve tudatosítani bennük, hogy az életben való boldogulásuk itthon, a szülőföldön is lehetséges, ahogy ezt már sokan bizonyítják. December elején egy egész hétvégés programot szerveztünk Ifjúsági Hétvége Vacsárcsiban címmel.

Szombaton Biró Mária a Vacsárcsi Ifjúsági és Kulturális Egyesület vezetője ismertette az esemény programját.  A Cserevirág Tánccsoport tagjai a szülőknek tánccal kedveskedtek a Cserevirág Étteremben. Lehetőséget teremtünk, hogy a fiatal tehetségek megmutassák tudásukat a közönségnek a járványügyi szabályok betartásával. Majd Fodor Zoltán kiosztotta a pólókat a csoport tagjainak.

Vasárnap este az esemény szentmisével kezdődött, majd az ünnepség a templom melletti téren folytatódott. Biró Mária a Vacsárcsi Ifjúsági és Kulturális Egyesület vezetője ismertette a mai nap programját. Ahol Adventi énekeket játszódtak a részvevőknek. A Vacsárcsi Cserevirág Néptánccsoport táncosai köszöntötték az egybegyűlteket.

Rendezvényünkkel, reméljük, hogy mindazok számára sikerült örömet szerezni, akik szeretik a hagyományőrző rendezvényeket, előadásokat, szívesen bekapcsolódnának hasonló rendezvények megszervezésébe, ugyanis az eddigi évek tapasztalatai, azt igazolják, hogy igény van rá.

A rendezvény támogatója:

  • COMMUNITAS ALAPÍTVÁNY

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük